Rejsetips Honduras
Strandene ved Trujillo, Den caribiske kyst
PDF Udskriv Email

Trujillo kæmper med Tela om at have de bedste strande på den caribiske kyst, også her finder du helt fantastiske hvide sandstrande med azurblåt hav og kokospalmer. I Trujillo kommer de fleste turister for at slappe af og nyde de formidable strande.

 
Arkæologisk museum, Trujillo
PDF Udskriv Email

Museet ligger ved Rio Cristales og har en fascinerende arkæologisk samling. Man kan se alt fra gamle maya artefakter til dele af et fly, der styrtede ned på kysten i 1985.

 
National museet, Tegucigalpa
PDF Udskriv Email

National museet ligger i en bygning, der tidligere var hjem for en af landets præsidenter, Lozano. Museet fortæller den antropologiske og arkæologiske historie fra før kolonitiden og er et sted, man skal besøge, hvis man er interesseret i landets historie.

 
Strandene ved Tela, Den caribiske Kyst
PDF Udskriv Email

Tela er en strandby på den caribiske kyst. Det er et lille stille sted med masser af godt fra havet, gode steder at bo og de smukkeste strande på den nordlige kyst. Formålet i Tela er at nyde livet og slappe af på stranden.

 
El Castillo fortet, Trujillo
PDF Udskriv Email

El Castillo er et gammelt spansk fort fra det 17. århundrede. Fortet ligger ved kysten og giver et fremragende overblik over området. På fortet kan man blandt andet se gamle kanoner, der blev brugt til at beskytte byen mod fjender.

 
San Isidro markedet, Tegucigalpa
PDF Udskriv Email

Mercado San Isidro er et af byens markeder og ligger ved Rio Choluteca. Markedet er ret stort med livlig aktivitet. Man kan købe alt, man kan tænke sig, men markedet er specielt kendt for de håndlavede læderting og de farvestrålende vævede hatte.

 
La Tigra, National Park ved Tegucigalpa
PDF Udskriv Email

Parken ligger tæt på Tegucigalpa i en højde af 2270 meter. Det er et af landets smukkeste områder, der også har et fantastisk dyreliv. Der er lavet stier gennem parkens skov, hvor man kan se pumaer, aber og masser af farvestrålende fugle.

 
National parken Marino Punta Sal
PDF Udskriv Email

Denne marine national park er helt exceptionel. Den er en blanding af regnskov, svampe og koralrev. Området er totalt uspoleret, og man er nødt til selv at medbringe sin mad. Turen hen til parken kan også være et eventyr i sig selv, den foregår med bus, lastbil, båd og ved at gå. Hvis man er i området, er denne park et must see på turen.

 


Side 1 af 3